Mladen Žižović: Bez obzira na protivnika mi u Mostaru moramo pokazati dominaciju

mladen žižović, Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, mladen žižović, Zrinjski, radnik

Prvi dio sezone u nogometnoj Premijer ligi BiH završava ovog vikenda utakmicama 19. kola. 

Za službenu Facebook stranicu Nogometnog saveza BiH kolo su najavili treneri momčadi, a mi smo izdvojili razmišljanje trenera Zrinjskog Mladena Žižovića pred dolazak Radnika u Mostar. 

"U ove dvije utakmice nismo dobili što smo očekivali, a više nas zabrinjava posljednja utakmica s Mladosti nego ona odigrana s Borcem u Banja Luci. 

No, moramo to zaboraviti i posvetiti se novoj utakmici. Tijekom tjedna su nam se vratili neki igrači, i nadam se da ćemo imati više igrača u rosteru. 

Radnik je ekipa koja je u prošlom kolu izgubila kući od Veleža što je za njih bilo neočekivano. Po svemu prikazanom u tom susretu nisu trebali izgubiti. Imamo veliki respekt prema njima, bez obzira na poraz u prethodnoj utakmici. 

Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, ali mi moramo u Mostaru pokazati dominaciju bez obzira na protivnika. U prošlom kolu to nismo vidjeli, radili smo puno pogrešaka u igri, a sada ih moramo svesti na minimum. 

Moramo pokušati osvojiti tri boda koja bi nas iole dovela u mirnu luku, odnosno mirno razdoblje u kojem bi stvari postavili na svoje mjesto", istaknuo je Žižović. 

Utakmica između Zrinjskog i Radnika igra se u subotu u 13 sati.