Miroslav Ćiro Blažević: Ničija nije gorjela do vijeka

Miroslav Ćiro Blažević, Rama, Miroslav Ćiro Blažević legenda, izbori, BIH, Miroslav Ćiro Blažević, Ante Čačić, Miroslav Ćiro Blažević, grčka, Miroslav Ćiro Blažević legenda, HNS, Miroslav Ćiro Blažević, Miroslav Ćiro Blažević legenda, Miroslav Ćiro Blažević, Miroslav Ćiro Blažević legenda, BIH
Primjerice, troškovi od 1,2 milijuna kuna za komunalne usluge, odnosno struju, vodu i ostale naknade, doista su megalomanski. Jer kako objasniti da su isti troškovi 2012. godine iznosili samo 85.000 kuna?!

- Ma to je strašno. Preselili su se iz Rusanove među elitu, s najboljim pogledom. Napravili su najveće zlo. Kažete da troše 67.000 eura na dan?! Kako to uopće komentirati? Rade što hoće, nitko im ne može ništa, ali neće još dugo. Boga mi, neće više biti tako. Došli su na vlast potpuno nelegalno i treba ih srušiti. Mora prestati njihova samovolja - rekao je Miroslav Ćiro Blažević za 24sata te dodao:

- Frapirao sam se vidjevši te brojke, to nema nigdje. Sve su uništili onog dana kad su Romea Jozaka postavili na klupu kao savjetnika. Pa potom postave Antu Čačića?! Što je to nego zajeb... naroda. Uništili su Štimca, Kovača, Bilića. Zajeb... narod, a neka znaju da nitko nikad nije uspio protiv naroda pa neće ni oni. Ničija nije gorjela do vijeka, pa, Boga mi, neće ni njihova - zaključio je Ćiro.