Ministar Ostojić priznao krivnju policije za batinanje u Zelini!

Torcida, Zelina, Torcida

... propusti i pokrenut je stegovni postupak protiv rukovoditelja.

Ove riječi Ranka Ostojića zapravo potvrđuju priču mještana Zeline i navijača Hajduka, koji su tvrdili kako su policajci glavni krivci za nemile scene koje su se dogodile nakon utakmice četvrtfinala Kupa.

Podsjećamo, mirno poslijepodne u Prigorju 27. studenog pretvorilo se ratnu zonu kada je policija počela tući navijače u obližnjem kafiću. Torcidaši koji su zakasnili na utakmicu, skupa s onima koji su ranije izišli sa stadiona i mještanima Zeline, družili su se u opuštenoj atmosferi kada je upala policija i naredila im da napuste lokal. Kada su ovi to odbili učiniti, kazavši kako će otići čim popiju piće, počelo je neselektivno batinanje, piše Dnevnik.hr.

Klub navijača Hajduka uputio je službenu pritužbu Unutarnjoj kontroli MUP-a, bijesni što su neki njihovi pripadnici koji su privedeni premlaćivani i dok su bili svezani na podu.

Nakon objave ministra Ostojića kako su utvrđeni propusti, ostaje nejasno ovo priopćenje, tj. kako je policija došla do zaključka da prekoračenja ovlasti nije bilo.