FOTO  Miloš Filipović: Želimo osvojiti prvenstvo, i napraviti iskorak u Europi

Zrinjski Mladost DK
. Tim koji sa klupe vodi legenda, Blaž Slišković već sada ima znatnu prednost nad svojim rivalima, pa tako drugoplasiranoj ekipi bježe ukupnih 8 bodova.

Jedan od najboljih i ove sezone u timu Plemića je Miloš Filipović, koji je u prošlom kolu, proglašen igračem utakmice, u duelu Željezničara i Zrinjskog na Grbavici.

"Iskreno, zadovoljan sam svojim igrama i formom. Cijela ekipa igra dobro što pokazujemo rezultatima. Atmosfera je super, znali smo koliko nam je važna ta utakmica i da ćemo pobjedom stvoriti veliku prednost u daljem tijeku prvenstva."

Zrinjski i ove sezone juriša ka' tituli prvaka Bosne i Hercegovine, a dokaz je i samo jedan poraz u prvih 10 utakmica prvenstva..

"Nadam se da ćemo ostati ovdje gdje smo i sada, najviše smo pokazali u ovih 10 kola i zasluženo smo na prvom mjestu. Kao što je trener izjavio da pravi ekipu za Europu tako se i mi spremamo." - izjavio je Filipović, te za kraj dodao..

"Nadamo se da ćemo biti prvaci i ove godine i onda pokazati u Europi da možemo da se nosimo sa svima i da prođemo te prve prepreke."

fudbal-manija.com