Mile Pehar: Junak Plemića u Prijedoru

HŠK Zrinjski, FK Borac, KUP BIH, Mile Pehar, HŠK Zrinjski, Mile Pehar, HŠK Zrinjski, Mile Pehar, NK GOŠK, Mile Pehar, GOŠK, Mile Pehar, Stadion HŠK Zrinjski, fk olimpik, Mile Pehar, fk olimpik
Zrinjski je igrao pod imperativom pobjede, jer svaki drugi rezultat udaljio bi Plemiće iz borbe za vrh ljestvice. Kada su Plemići već na početku utakmice ostali sa igračem manje, činilo se da je povoljan rezultat u Prijedoru nemoguća misija.

Da nije tako pobrinuo se Mile Pehar koji je sa dva pogotka osigurao pobjedu Zrinjskom, te tako poručio da se na njega mora najozbiljnije računati u budućnosti.

Mile je dijete Zrinjskog i strpljivo je čekao svoju šansu na klupi, a na radost svih prijatelja Zrinjskog i dočekao ju je i na kraju iskoristio je na najbolji mogući način.

Pred Zrinjskim su još dvije utakmice do kraja godine. Slijedeći protivnik je momčad Zvijezde pod Bijelim Brijegom, i navijači nakon tri neodlučene utakmice konačno očekuju pobjedu na domaćem travnjaku. Za pobjedu trebaju naravno pogotci, a za pogotke napadači. Mile Pehar je svakako jedan od njih.

HERCEGOVINA.info