Mikel: Raspoloženje u svlačionici bolje nego kod Mourinha

inter, barcelona, Jose Mourinho, Oscar dos Santos Emboaba Júnior, Jose Mourinho, Chelsea, Jose Mourinho, Chelsea, Jose Mourinho, Manchester U, Jose Mourinho, Manchester United, Jose Mourinho, Manchester United, Jose Mourinho, Hrvatska reprezentacija, Jose Mourinho, Manchester United

Londončani su se ranije u prosincu opet okrenuli Hiddinku nakon katastrofalnosg ulaska u sezonu pod Mourinhom, koji je ostavio momčad na 16. mjesti i na bod od zone ispadanja.

Hiddink je već vodio Chelsea pod sličnim okolnostima nakon odlaska Luisa Felipea Scolarija 2009. godine.

Jose je fantastičan menadžer, ali nogomet je ponekad okrutna igra i morate krenuti dalje. Vratio se u klub i osvojio dva trofeja, no sad ga više nema. Je li to prava odluka? Ne znam, vidjet ćemo u budućnosti, dodao je Obi Mikel.

Nigerijac je jedan od nekolicine igrača, zajedno s braničima Johom Terryjem i Branislavom Ivanovićem, koji je bio u klubu u prvom Hiddinkovu mandatu, kad ih je nizozemski stručnjak odve do trofeja u FA Cupu.

Hiddink još nije promijenio previše, no bio je već ovdje i poznaje klub i osoblje. Na dnu smo s razlogom, tako da ne možemo od njega očekivati čuda. Odigrali smo tri utakmice bez poraza i čini se da smo na dobrom putu, smatra Mikel, koji nije igrao previše pod Mourinhom.

hrt.hr