Mihajlović: Poljud ili Maksimir? Srbiji je svejedno

Srbija će prije gostovanja u Zagrebu, koje je na rasporedu 22. ožujka, u veljači odigrati prijateljsku utakmicu protiv Cipra.

Srbija s trećim golmanom protiv Hrvatske?

Ciprani će poslužiti Mihajloviću za uigravanje obrane i testiranje mladih snaga. Biševac i Tomović neće igrati na Maksimiru zbog kartona, a srpskog izbornika muče ozljede Subotića, prvog i drugog golmana reprezentacije, Stojkovića i Brkića, ali i statusi Maksimovića i Rajkovića, javlja index.hr.

"Nisam previše zabrinut, jer do utakmice s Hrvatskom imamo dva mjeseca. Vidjet ćemo kakva je situacija sa Stojkovićem, nadam se da će se i Brka oporaviti, ali u krajnjem slučaju imamo Branimira Aleksića. Imam potpuno povjerenje u njega i ne bih bio zabrinut da on mora braniti u Zagrebu ", rekao je Mihajlović.

"Očekujem da se Subotić oporavi na vrijeme, a Maksimović ima sedam dana da pronađe novi klub. Iskreno bolje da sada imam problema sa zdravstvenim stanjem igrača, nego u ožujku. Mogu se samo nadati da će svi igrači na koje računam biti zdravi, spremni iu formi, jer onda ne bismo strahovali za rezultat ", nadodao je Mihajlović.

"Hrvati imaju pritisak"

Štimac je predlagao Split, HNS se odlučio za Maksimir ...

"Srbiji je svejedno gdje će igrati, Maksimir ili Poljud - nije bitno. Oni imaju pritisak što se vidi jer su htjeli održati utakmicu izvan glavnog grada. Siguran sam da će stadion biti rasprodan, utakmica s nama je posebna", smatra Mihajlović.