Mihajlović: Pobijedit ću bolest jer uz sebe imam i vas i obitelj

Siniša Mihajlović, bolest

Trener Bologne Siniša Mihajlović u drugom je ciklusu liječenja od leukemije. Prije dva dana je pušten iz bolnice, ali nije mogao nazočiti spektakularnoj proslavi 110. klupskog rođendana na Dall' Ari, 'Utakmici legendi' slavljenice Bologne i madridskog Reala pa se svima obrati video porukom iz vlastitog doma:

- Žao mi je što ne mogu biti s vama, ali jučer sam izašao iz bolnice i zaista želim biti sa svojom suprugom i djecom. Nadam se da to razumijete. Hvala vam svima, navijačima, klubu, za sve što ste učinili za mene, za sve ovo vrijeme koje ste bili uz mene i dali mi ogromnu snagu u ovoj specifičnoj situaciji. Borim se sa bolešću i uvjeren sam da to ide dobro, dobit ću ovu bitku zahvaljujući vama i mojoj obitelji - govorio je Mihajlović pa dodao:

- Želim pozdraviti dečke iz Real Madrida koji su došli na proslavu 110. rođendana našeg kluba, svi građani Bologne na to mogu biti ponosni. Posebno želim pozdraviti moju braću Christiane Karembeua i Clarencea Seedorfa, volim vas - rekao je Mihajlović, prenosi 24sata.hr.

Sadržaj se učitava...

Veza Reala i Bologne traje još 1909. kada je u Bolognu došao pa na studiranju tri godine tamo ostao i živio Antonio Bernabeu, brat Realove legende prema kojoj je ime dobio madridski stadion Santiago Bernabeu.

Za Real Seedorf, Karembeu, Roberto Carlos, Amavisca, Ivan Campo... A za domaće Pagliuca, Signori, Di Vaio, Locatelli, Kolyvanov...

Prije 99 godina Bologna je u prvom, prijateljskom susretu ova dva kluba pobijedila 3-0. Na proslavi je bilo 4-2 za Real, a ovacije su dobili oni koji nisu igrali: Mihajlović čija je video poruka puštena na velikom stadionskom ekranu te, naravno, jedan od najboljih svih vremena uopće - raskošni nogometni genij Roberto Baggio.