Mensur Mujdža zbog ozljede propušta utakmicu protiv SAD-a

Zbog lakše ozljede koljena desni bek reprezentacije BiH propustio je posljednji susret svog Freiburga protiv Bayera, a neće doputovati ni na sutrašnje okupljanje reprezentacije u Sarajevo.

- Nažalost neću doći na okupljanje reprezentacije. Zadobio sam ozljedu koljena zbog koje moram pauzirati. Srećom ne radi se o ozbiljnoj ozljedi tako da očekujem kako ću već za nekoliko dana započeti sa treninzima i što prije se vratiti igranju utakmica. - kaže Mensur Mujdža za Reprezentacija.ba portal.

- Svakako da mi je žao što neću biti prisutan da igram pred punim tribinama sarajevskog Koševa protiv SAD-a, no siguran sam da će moji suigrači iz reprezentacije pružiti dobru igru. - poručio je Mujdža.

Mensur Mujdža se ozljedio u utakmici njemačkog DFB Kupa protiv Neustrelitza u kojoj je igru napustio u 106. minuti susreta. Podsjetimo, Freiburg je u tom susretu nakon 0:0 u regularnom tijeku utakmice, u konačnici slavio sa 0:2.

Reprezetnacija BiH će se okupiti sutra u Sarajevu, a do susreta protiv SAD-a 14. kolovoza u 20,40 sati, Sušićevi će izabranici trenirati samo jednom.