Memorijal Andrije Ankovića otvaraju GOŠK - Dinamo, slijede Lokomotiva - Split

Udrugom polufinalnom susretu igrat će hrvatski prvoligaš RNK Split i NK Lokomotiva iz Zagreba. Prva utakmica memorijala između GOŠK-a i Dinama na rasporedu je u 13 sati, a drugo polufinale slijedi odmah nakon te utakmice, u 15 sati. Prvoj utakmici prethodit će i svečanost otvaranja turnira koja će započeti u 12,30 sati, piše dalmacijanews.

- Zadovoljni smo tijekom priprema za turnir, nadamo se da će 22. izdanje turnira biti na razini do sada najuspješnjih, ako ne i najuspješnije. U organizacijski odbor uključeno je 39 osoba, koje svaka na svoj način doprinose da se još jednom potvrdimo kao dobri organizatori i dobri domaćini - kazao nam je Pero Pavlović, predsjednik Uprave NK GOŠK poslije sjednice Organizacijskog odbora na kojoj su izvučeni turnirski parovi.

Usporedno s pripremama za organizaciju turnira odvijaju se i pripreme za GOŠK-ovu plavo - bijelu noć koja će se održati u motelu ''Lav'' u Gabeli u petak, 20. siječnja, a na kojoj će okupljene zabavljati ni manje ni više nego Neda Ukraden.