Megatransfer na pomolu u siječnju

Mateo Kovačić, Luka Modrić, Real Madrid, Mateo Kovačić, Florentino Perez, Real Madrid, Mateo Kovačić
Problem s Iscom postao je prevelik u Madridu i čini se kako će ga se Real Madrid riješiti vrlo brzo. Naprotiv, Florentino Perez već je složio pakleni plan za njegovu prodaju, preciznije zamjenu, a u nju će navodno uključiti i hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

Naime, Real se sprema za još jedan megatransfer, a u njega će biti uključena dva igrača kako bi omekšali Sarrija te ga nagovorili na puštanje Edena Hazarda. Plavi bi navodno pristali pustiti svoju najveću zvijezdu, ali ako Solari pristane u suprotnom smjeru poslati 75-ak milijuna eura vrijednog Isca i našeg Matea Kovačića kojeg su procjenili na 25 milijuna eura.

No to nije sve, španjolski izvjestitelji tvrde kako će Perez morati nadoplatiti još 80 milijuna eura za Hazarda pa bi se ukupna cijena popela na astronomskih oko 180 milijuna eura. Navijački forumi proključali su po objavi ove vijesti i slažu se kako bi to bio pravi posao za Real, ostali bi bez dvojice lako zamjenjivih igrača, a doveli bi jednog od pet najboljih igrača na svijetu.

Kovačić je ionako već u Londonu na posudbi pa će to dodatno olakšati posao, a Isco, koji je u nemilosti otkad je Argentinac sjeo na klupu, neće imati ništa protiv odlaska iz španjolske prijestolnice.