Matija Katanec: Sve osim devet bodova do kraja godine bi me iznenadilo

Matija Katanec
Pa ipak, optimizam u Mostaru nije splasnuo. Stoper Matija Katanec vjeruje da on i ostatak Plemića mogu maksimalno iskoristiti preostalih 270 minuta u ovoj godini.

- Prvo poluvrijeme smo bili bolji, imali posjed i sve, ali oni su zabili taj gol iz kontre na koju su cijelo vrijeme čekali, rekao nam je Katanec, koji je igru napustio krajem prvog poluvremena, nakon što je dobio udarac u glavu.

- Imali smo na početku utakmice dvije stopostotne prilike, ali nismo ih iskoristili, a oni svoju jesu. Bili smo bolji statistički, po prilikama, ali oni su za taj jedan gol pa se čovjek upita ‘je li bolje odigrati lošije i uzeti tri boda kao protiv Radnika'? Krupu još nismo pobijedili kod njih, svakome su težak protivnik na svojoj umjetnoj travi.
Jučer su Matija i Plemići odmarali, posljedice udara u glavu ne osjeća, a već danas će ponovno u pogon - u pripreme za nadolazeće duele. A pred Zrinjskim su sada dva vezana domaća duela, protiv Slobode i Viteza...

- Dolaze nam ekipe iz donjeg dijela tabele, općenito imamo nešto lakši raspored u tri preostala kola do kraja godine i to kanimo iskoristiti..., posebno jer je konkurenciji nešto teže. Sve osim devet bodova bi me iznenadilo, zaključio je Katanec. S. N.
Filipovića muči peta

Nije samo Katanec iz duela s Krupom izišao upitnog zdravlja. Ofenzivac Miloš Filipović požalio se na bolnu petu i tek treba vidjeti koliko je ozbiljna njegova ozljeda.

Dnevni list