FOTO  Matija Katanec: Svaka čast Ultrasima na podršci

sloga zrinjski
Zrijnski igra dobro, pogotovo u obrani, a jedan od najzaslužnijh za to svakako je Matija Katanec pouzdani stoper Plemića.

Kao prvo čestitke na odličnim igrama i dobrim rezultatima.

Hvala Vam na čestitkma.

Opći je dojam da si u posljednjih par utakmica jedan od boljih u redovima Zrinjskog. Da li si zadovoljan svojom formom?

Kada ekipa igra dobro i kad su dobri rezultati onda uvijek pojedinci iskači. Ja po sebi osjećam da se iz utakmice u utakmice dižem sve više i da dobivam samopouzdanja, ali uvijek može bolje.

Željezničar sinoć, otvaren cilj. Tvoj komentar utakmice?

Ono jučer je bila jedna čvrsta utakmica u kojoj smo mogli i mi i Željzničar dobiti, jer imali su prvo oni jednu jako dobru šansu da bi je odmah nakon imali i mi. Na kraju je dobro završilo jer mi smo išli tamo odigrati rasterećeno i u cilju nam je bilo da ne izgubimo i nastavimo svoj niz bez poraza u ovoj polusezoni

Vidjeli smo sinoć fanatičnu podršku Ultrasa na Grbavici. Kako je igrati uz tu podršku?

Svaka čast Ultrasima na onakvoj podršci, takvu podršku ima rijetko koji klub na prostorima Balkana. Uvijek je lakše i ljepše igrati pred takvom publikom i atmosferom koju oni naprave.

Tri su utakmice do kraja prvenstva. Koliko je Zrinjski blizu novoj tituli?

Da još su 3. kola do kraja i ako hoćemo osvojiti titulu mislim da ćemo morati pobjediti sve te 3. utakmice tako da ovisimo sami o sebi i krojimo svoju sudbinu.

Možeš li povući paralelu između momčadi Zrinsjkog kada si otišao sa ovom kada si se vratio?

Ne mogu puno pricat o kvaliteti prijašnje i sadašnje ekipe, ali mogu reci da imamo sada širi kadar kvalitetnih igraca koji mogu igrati kad god zatreba.

Evo za kraj poruka navijačima?

Za kraj navijacčma bih samo poručio da ove 3. utakmice  budu naš 12. igrač i da svi zajedno osvojimo toliko željenu titulu.

HERCEGOVINA.info