Matija Capar, ponajbolji hrvatski malonogometaš, poginuo u prometnoj nesreći

Matija Capar, futsal dinamo, Matija Capar

Na autocesti A1 između Jastrebarskog i Zagreba noćas oko 1.35 sati došlo je do teške prometne nesreće. Dvoje ljudi je poginulo, a dvoje je ozlijeđeno kada je osobni automobil, koji se kretao u pravcu Zagreba, sletio s ceste, izvijestila je policija.
Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Kako se doznaje od Futsal Dinama, u nesreći su poginuli trener kadeta Matija Capar (33) i jedan od kadeta. Vraćali su se s turnira u Šibeniku na kojem su osvojili treće mjesto.
Capar je zadnjih godina bio jedan od najboljih hrvatskih malonogometaša. Bio je kapetan reprezentacije, sedam je puta osvojio Kutiju šibica.

Tragedija je sve ostavila u šoku. Brojni se od njih opraštaju na Facebooku.
"Ne mogu virovati, a još sinoć oko 22 sata smo bili zajedno u Šibeniku u dvorani na Meterizama, iskrena sućut obitelji poginulih", stoji u jednom komentaru ispod njihove objave o nesreći.

"A još u subotu onako vesel, sa zaraznim osmjehom trči po terenu. Hebem te živote. Sućut obitelji i prijateljima", navodi drugi korisnik.

"Strašna tragedija i gubitak i velika bol. Neka Bog da snage njihovim obiteljima, a njima miran počinak......", poručio je treći.
To je druga takva tragedija koja je zadesila hrvatski futsal i Futsal Dinamo, nakon što je u prosincu prošle godine na jednom turniru zatajilo srce Mati Čuljku (42).

Goal.com