Mario Tičinović iz Hajduka odlazi na posudbu u Vitez?

mario tičinović, NK Vitez, Hajduk, mario tičinović, dinko trebotić, Hajduk, HŠK Zrinjski, mario tičinović, HŠK Zrinjski
Tičinović se ne nalazi u planovima trenera Krasimira Balakova pa je logično da potraži novu sredinu, međutim Vitez je poprilično iznenađujući izbor budući da se taj klub natječe u 1. BiH ligi (drugi rang natjecanja).

Klub je polusezonu završio na sedmom mjestu, ali cilj im je ove godine izboriti promociju u BiH Premier ligu. Već su počeli dovoditi pojačanja, a Tičinović se spominje kao jedna od budućih potencijalnih prinova.

Tičinović je, podsjetimo, ove sezone dobio jako malo prilika u bijelom dresu, a trener Balakov je krajem studenog odlučio iz prve ekipe izbaciti njega, Trebotića i Glumca. Bugarski stručnjak je tada kazao kako trojac nije iskoristio svoje prilike, ali kasnije su isplivale priče o nedisciplini unutar svlačionice što je sigurno bio razlog više za njihovo udaljavanje.

Sada Tičinović novu priliku može potražiti u susjedstvu. Nije poznato tko bi plaćao njegov ugovor, ali za pretpostaviti je da će to biti Hajduk. Splitski klub se u narednih mjesec dana želi riješiti nekolicine igrača. Među njima se često spominje i ime Marija Tičinovića, ali izgleda da će on dobiti još jednu priliku na posudbi u nekom drugom klubu.