FOTO  Mario Maka Ivanković prvi strijelac u povijesti obnovljenog HŠK Zrinjski

Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Mario Ivanković, Stadion HŠK Zrinjski, povijest, statistika, Stadion HŠK Zrinjski
Kao što smo već pisali jutros na današnji dan prije točno 25. godina obnovljeni HŠK Zrinjski odigrao je svoju prvu utakmicu u Imotskom na stadionu Gospin dolac protiv NK Croatie Zmijevci, a rezultat je bio 2:1 u korist imomčadi Croatie. Strijelac prvog pogotka za obnovljeni HŠK Zrinjski bio je Mario Ivanković, dok je kapetansku traku nosio Slaven Musa.

Momčad HŠK Zrinjski je nastupila u slijedećem sastavu: Vasilj, Hrkač, Soldo, Zovko, Kordić, Musa, Grubišić, Slišković, Bogdan, Oreč i Ivanković. Još su nastupili: Bušić, Mrgan, Memić, Skoko i Marijanović.

Strijelac prvog pogotka za obnovljeni Zrinjski bio je Mario Maka Ivanković. Velika povijesna utakmica. Sad kad vidimo kakav smo veliki klub postali ta utakmica ima još veće znacenje. Tada je malo tko vjerovao da će HŠK Zrinjski uopće opstati, a ne da će biti najuspješniji klub u državi. Zahvalio bih svim ljudima od onih koji su ponovo pokrenuli klub, pa do onih koji su doprinijeli da Zrinjski bude ovo što jeste . Pogotovo bih odao počast onima koji nisu sa nama, ali duboko vjerujem da se gore u boljem svijetu raduju našim uspjesima, izjavio je Maka za naš portal.

Mario je pomoćni trener u HŠK Zrinjski koji danas igra utakmicu protiv Željezničara na Grbavici i bilo bi lijepo kada bi se ova obljetnica krunisala pobjedom na Grbavici.

HERCEGOVINA.info