Marin Vranjić: Vjerujem da Zrinjski može do titule prvaka

HŠK Zrinjski-Drina
...se za nastavak prvenstva, a svoje mjesto u momčadi pokušat će izboriti i mladi Marin Vranjić pred kojim bi mogla biti sjajna karijera.

Evo što Marin kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Krenule su pripreme za nastavak prvenstva. Da li si spreman za nove izazove?

Da, kao što ste rekli evo danas smo odradili prvi trening za nastavak sezone. Ja kao i većina nogometaša smo se tako da kažem pripremali za pripreme kroz ovaj odmor i došao sam spreman na nove izazove.

Možeš li nam u kratkim crtama opisati prvi dio sezone?

Prvi dio sezone smo mogli i morali uzeti po meni više bodova. Zaostajemo za Slobodom jedan bod i možemo biti zadovoljni osvojenim bodovima iz prve polusezone iako smo morali puno više.

Postigao si euro pogodak protiv Drinei prilično emotivno si ga proslavio. Kakvi su osjećaji dati pogodak za svoj klub?

Da, kao što ste vidjeli vrlo sam emotivno proslavio pogodak iako je on bio za 5:0. Osjećaji su fenomenalni i neopisivi riječima i meni je taj pogodat samo dodatni motiv za dalje.

Može li Zrinjski osvojiti naslov prvaka?

Zrinjski je po mom mišljenju glavni kandidat za osvajanje titule. Ja, kao i svi nogometaši i navijači Zrinjskoga vjerujemo da ćemo osvojiti titulu ove godine.

Tko će po tebi biti najopasniji protivnik Plemićima u borbi za titulu?

Najopasniji protivnici za osvajanje titule su po mom mišljenju Sloboda, Sarajevo (koje se kako čitam pojačava) i Široki Brijeg.

U medijima se piše da te traži Branitelj kako bi im pomogao sačuvati prvoligaški status?

Da, razgovarao sam sa trenerom Branitelja Ivanom Bubalom i rekao sam mu da ću sa Zrinjskim odraditi pripreme pa ćemo vidjeti što i kako dalje.

Kakvi su tvoji planovi u budućnosti, da li su vezani za Zrinjski?

Moji planovi za budućnost su prvo da se nametnem ovdje u Zrinjskom i da odigram neko vrijeme ovdje, pa onda ako Bog da zdravlja i sreće otići negdje u inozemstvo.

Kako provodiš slobodno vrijeme i da li ga uopće imaš?

Pa mogu reći da imam slobodnog vremena i to vrijeme odmaram čitajući knjige i provodim ga sa svojim prijateljima i djevojkom.

Šta bi ti kao mlad nogometaš poručio svojim mlađim kolegama koji treniraju u omladinskoj školi?

Ja kao mlad nogometaš koji sam prošao cijelu omladinsku školu Zrinjskoga mogu poručiti mlađim kolegama da samo uz naporan rad, upornost i volju mogu doći do svojih ciljeva.

Za kraj još poruka navijačima Zrinjskog?

Prvo bih želio čestitati našim navijačima Ultrasima blagdane koji su iza nas. Uz ovakvo navijanje kakvo nas je pratilo do sada možemo doći do titule i neka nas nastave ovako bodriti mi ćemo im se na pravi način odužiti na terenu.

HERCEGOVINA.info