FOTO  Marin Raspudić novi predsjednik HŠK Zrinjski

Na sjednici Upravnog odbora izabrano je novo vodstvo kluba:  Zdravko Marić - član predsjedništva, Miro Ćorić - član predsjedništva ,  Mile Puljić - potpredsjednik, Davor  Martinović  - potpredsjednik  i Marin Raspudić, predsjenik HŠK Zrinjski.

Izlazak u Europu je minimum koji bi zadovoljio Upravu kluba u novoj sezoni. Već danas su obavljeni  razgovori sa određenim brojem igrača koji bi trebali biti pojačanja i javnost će u narednih nekoliko dana biti obavještena o koji se igračima radi. Mi smo ovdje isključivo da pomognemo Zrinjskom koji je simbol ove regije. Naša želja je da promjenimo određene stvari koje nisu bile dobre u prošlim mandatima bez želje da se osvrćemo na prošlost. Na današnjoj sjednici Upravnog odbora bili su i predstavnici Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski, te ovim putem pozivamo i predstavnike Ultrasa u isto to članstvo jer mislimo da se kroz Upravni odbor može najviše pomoći HŠK Zrinjski. Nadamo se da će domaća utakmica 2. kola protiv Širokog Brijaga biti blagdan sporta i da ćemo privući veći broj gledatelja, kazao je Davor Martinović, potpredsjednik  HŠK Zrinjski.   

U nogometu se ništa ne može napraviti preko noći.  Imamo viziju i rezultati bi trebali doći nakon dvije do tri godine.  Ove godine smo malo zakasnili sa prijelaznim rokom.  Naša želja su mlađi igrači koji bi se trebali u potpunosti afirmirati u našem klubu i koji bi onda činili okosnicu ove momčadi.  Potrebna su nam i nova osvježenja u stručnom stožeru našeg omladinskog pogona i plan je da nakon dvije do tri sezone imamo samo do dva stranca u prvoj momčadi koji nisu prošli našu omladinsku školu, kazao je Zdravko Marić, član predsjedništva.

Svi projekti ove vrste zahtjevaju ljude. Raduje me što je u našem sadašnjem sazivu Upravnog odbora 20 članova.  Bolja komunikacija sa simpatizerima Zrinjskog su garancija jedne dobre klime u klubu. Zrinjski je brend i prosječnost nas ne zanima, kazao je Mile Puljić , potpredsjednik  HŠK Zrinjski.

Čast mi je i zadovoljstvo da sam danas dobio povjerenje svojih kolega i da su me izabrali na čelo Upravnog odbora. Ja sam prvi među jednakima.  Ja ovo neću moći sam, apsolutno ću sebe dati u ovaj posao, ali očekujem i maksimalnu podršku svih 20 ljudi Upravnog odbora.  Neću se osvrtati na vrijeme koje je prošlo, nikada u svom životu to nisam radio pa tako neću niti sada. Osobno sam bio najzadovoljniji kada sam putovao sa Zrinjskim na Maltu i Luksemburg jer je tada i Mostar bio zadovoljan i vladala je naka pozitivna klima. Napravićemo jednu akciju pod nazivom „Otvorena vrata Zrinjskog" . Vrata Zrinjskog su svima otvorena tko želi dobro ovom gradu i ovom klubu.  Raduje me to što je Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski danas iznijela i 10 svojih prijedloga i ovim putem želim reći da je svih tih 10 prijedloga i prihvaćeno, kazao je Marin Raspudić,  predsjenik HŠK Zrinjski.