FOTO  Marin Galić: Ne idem nigdje i ostajem u Zrinjskom

Marin Galić
Sutra se kreće u novu, i evo što je Marin rekao za naš portal uoči sutrašnjeg okupljanja za novu sezonu:

Možeš li nam za početak u par riječi opisati osjećaje nakon osvajanja titule?

"Osjećaji su zaista odlični. Uspomene će ostati za cijeli zivot.Jako smo naporno radili i nagrada je došla u najboljem obliku".

Iza tebe je sezona u kojoj si doživio neugodnu ozljedu, ali si se vratio na najbolji mogući način. Da li si zadovoljan svojim učinkom u sezoni?

"Ozljeda je iza mene. Nimalo lak period, al' sam to zaboravio i shvatio da je tako moralo biti. Što se tiče sezone uvijek moze bolje, al' kada podvučem crtu, s obzirom na ozljedu, mogu biti zadovoljan. Nadam se da će sljedeća sezona bit još uspješnija".

Ima li neka utakmica koja će ti posebno ostati u sjećanju?

"To je definitivno utakmica protiv Želje, kada smo gubili 3:0 i na kraju je završeno 3:3. Utakmica koja mi je donijela puno iskustva i iz koje se mogu izvući jako dobre pouke".

Pred nama je već nova sezona. Navijači se nadaju da ćeš i dalje nositi dres Zrinjskog?

"Pa naravno. Po svemu za sada ne idem nigdje i ostajem u Zrinjskom".

Ova sezona znači i više utakmica u Europi. Misliš li da Zrinjski konačno može do iskoraka?

"Mislim da ove godine zaista možemo napraviti iskorak u Europi. Nadam se da nas bar za sada neće napustiti neki važni igraci i da pokušamo napravimo taj dugo očekivani iskorak".

Pored svega prioritet je domaće prvenstvo. Zrinjski je navikao navijače na titule?

"Pa jeste navijače smo navikli na pobjede i titule, i zato svaki igrač koji dođe u Zrinjski mora odmah razmišljati da se svaku utakmicu ide na pobjedu i da su ciljevi najveci. Tako svi razmišljamo i sve ispod toga nije zadovoljavajuće".

Naravno da imaš i neke planove, pa možeš li ih otkriti našim čitateljima?

"Naravno da svi imamo neke svoje planove. S obzirom na moju karijeru kako je se odvijala ja sam zadovoljan. Igram u višestrukom prvaku i jako sam ponosan na sebe, jer doći dovdje nije bilo baš lako. To znamo ja i moja obitelj koja mi je bila velika podrška i hvala im na tome. Za eventualni odlazak ili transfer znam da ce doći u pravom trenutku i ne zamaram se puno s time".

Navijači o tebi govore u superlativima. Evo za početak sezone poruka njima?

"Jako lijepo je čuti da te navijači cijene. Hvala našim navijačima na podršci cijelu ovu sezonu i neka budu s nama i dalje. Dolazi Europa,  ubrzo će i nova sezona, sve je i nama lakše kada imamo njihovu potporu".

HERCEGOVINA.info