Mandžukić u Torinu

Mario Mandžukić, transfer

Mario Mandžukić će i službeno postati član Juventusa !

Talijanski Sky je prvi saznao da je Mandžo u Torinu , dogovora posljednje detalje ugovora, a nakon liječničkog pregleda će potpisati ugovor! Nakon nekoliko sati je vijest potvrdila i Stara dama i to putem društvenih mreža.

Hrvatski reprezentativac (29) će tako krenuti putem Roberta Jarnija, Alena Bokšića, Roberta Kovača, Igora Tudora ... Svi oni nosili su crno-bijeli dres.

"Dobro se osjećam, grad je lijep. Nadam se da ću ovdje biti sretan. Ne brinite, dat ću sve od sebe za novu momčad", rekao je.

Atletico Madrid trebao bi dobiti 18 milijuna eura, što je četiri manje nego kada su ga kupili. Dosta je nejasna situacija oko prodaje jer je Mandžo miljenik navijača, a njegov ratnički stil voli Diego Simeone jer je i sam takav. K tome, u dosta slaboj sezoni kluba, 3. mjesto u La Ligi i ispadanje u četvrtfinalu Lige prvaka , on je bio drugi strijelac, odmah iza Griezmanna .

Mandžukiću će Juve postati sedmi klub u karijeri. Krenuo je u Marsoniji , potom prešao u Zagreb , a onda u Dinamo . Prva inozemna destinacija bio mu je Wolfsburg , a prije Atletica je još nosio dres Bayerna .

Zanimljivo, kada potpiše, bit će mu to treći klub u nizu koji je sezonu ranije izgubio finale Lige prvaka. Bayern od Chelseaja , a Atletico od Reala .