Mandžukić se seli u MLS u Los Angeles

Mario Mandžukić, LA. Los Angeles, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Manchester United, mario madžukić, Dejan Lovren, trensferi, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, Manchester United, Borussija Dortmund, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, transfer, katar

SkySport Italia javlja da je Mandžukić u poodmaklim pregovorima s američkim klubom, a istu informaciju potvrdio je Gianluca Di Marzio. Nešto se kuha i Mandžo bi trebao otići kroz iduća dva dana.
 
Nema ljubavi za Marija Mandžukića u Juventusu čak ni nakon svih medijskih napisa zadnjih dana, tjedana... Maurizio Sarri vratio se na klupu Torineza poslije kraćeg izbivanja i nije promijenio mišljenje. Čak naprotiv, čini se da ga je dodatno utvrdio pošto Mandžo uopće nije prijavljen za utakmicu s Fiorentinom u Firenzi zajedno s Mattiom De Sciglijom.
 
Bivši hrvatski reprezentativac neće dobiti više ni minute u dresu "stare dame", a sada je to jasno i njemu pa se odlučio na rastanak s momčadi u kojoj je od 2015. godine i s kojom je osvojio četiri naslova talijanskog prvaka te igrao finale Lige prvaka u kojem je Real Madridu zabio spektakularne škarice.
 
Statusom u Juventusu pojavile su se i neke nove opcije i premda se nagađalo da bi Mandžo mogao u Katar, od toga nema ništa. Novca mu ne fali, a Katar ipak nije po njegovu guštu. Stoga se u igru ubacio Los Angeles FC i odlazak u MLS postao je sve realnija opcija, prenose 24sata.hr.
 
SkySport Italia javlja da je Mandžukić u poodmaklim pregovorima s američkim klubom, a istu informaciju potvrdio je Gianluca Di Marzio pa su ju prenijeli i ostali relevantni talijanski mediji. Nešto se kuha i sada je svima jasno da Mandžo neće dočekati kraj polusezone u crno-bijelom dresu.
 
Već kroz iduća dva dana trebao bi napustiti Torino i potpisati za LA. Los Angeles FC je najbolja momčad MLS lige čiji je najbolji igrač ujedno i najbolji strijelac lige, Meksikanac Carlos Vela. Mandžukić bi tako uskoro mogao igrati gradski derbi protiv Zlatana Ibrahimovića koji brane boje LA Galaxyja.
 
Službeni prijelazni rok u MLS-u trajao je od 9. srpnja do 7. kolovoza, ali prema Fifinim pravilima, momčadi američke profesionalne lige mogu zatražiti Međunarodni certifikat za transfere (ITC) od igračeva prijašnjega kluba te na temelju toga dovesti igrača ili trajno ili na posudbu izvan prijelaznog roka.