Mandžukić odbio astronomsku ponudu

Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić

Mario Mandžukić (33) odbio je još jednu ponudu za odlazak iz Juventusa. Riječ je o ponudi katarske Al-Gharafe.

Nicolo Schira, stručnjak Gazzette dello Sport za transfere nogometaša, objašnjava kako se Mandžukić odlučio za ostanak u Torinu i čekanje nove, bolje ponude u siječnju.

Ovog ljeta Mandžukić se medijski dovodio u kontekst mogućih transfera u Manchester United, Bayern i PSG. Najbliže je bio prelasku na Old Trafford, ali posao je propao u posljednji trenutak.

Al-Gharafa je navodno jedan od tri katarska kluba koja je pokazala interes za Mandžukića (preostala dva su Al-Duhail i Al-Rayyan), ali nije poznato kakve su financijske uvjete bogati Arapi bili spremni ponuditi hrvatskom napadaču.

Talijani navode kako je ponuda Katarana bila bolja od 6 milijuna eura koliko trenutno zarađuje u redovima ‘Bianconera’.

Jedno je sigurno, u Juventusu je očito prokockao prilike jer je kod Maurizija Sarrija pao u treći plan kad ga nije prijavio za nastup u Ligi prvaka.

Novi trener Bianconera kao prvog napadača vidi Gonzala Higuaina iza kojeg su dvije ne pretjerano uspješne posudbe u Chelseaju i Milanu. Uz to, pokušat će ponovno u prvi plan gurnitu Douglasa Costu, a treba zadovoljiti i apetite Paula Dybale, Federica Bernardeschija i dakako – Cristiana Ronalda.

Kao logična odluka nameće se odlazak iz Torina, a to je sada moguće samo ako ode van Europe ili možda u neku od liga gdje prijelazni rok nije završio. U svojim redovima htio ga je Slaviša Jokanović, trener katarske Al Gharafe. Uz Mandžu, htio je i Ignazia Abatea koji je nakon 10 godina napustio San Siro te je slobodan igrač.

Međutim, obojica su odbila spomenute ponude kojim bi riješili problem neigranja, piše Direktno.hr.