Mandžo predstavljen u Torinu, uzeo 17-icu: Vjerujem u trofeje

Mario Mandžukić, Juventus
"Stara dama" velik je klub i godinama prema njemu gajim simpatije. Ovdje se stalno osvajaju trofeji i nadam se da ću doprinijeti u pobjedama, rekao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić na predstavljanju u talijanskom prvaku Juventusu.

Mandžo je potpisao za Torineze prije gotovo mjesec dana, no ugovor mu je počeo vrijediti od 1. srpnja. Na dresu će, umjesto devetke koju je nosio u Atléticu, nositi broj 17 koji je nosio u Dinamu i još uvijek nosi na kockastom dresu. Otpala je tako mogućnost da preuzme desetku koja je ostala upražnjena nakon odlaska Carlosa Téveza.

- Izabrao sam taj broj jer sam ga nosio na početku karijere u Hrvatskoj, kao i u reprezentaciji - pojasnio je Mario novinarima i brojnim obožavateljima koji su ga tražili autogram.

Mandžukić je prošetao i svojim novim nogometnim domom, Juventus Arenom, gdje je opalio selfie. Sad će tu biti u istoj momčadi s Gianluigijem Buffonom protiv kojega nikad nije izgubio.

- Razgovarao sam s njim nekoliko puta i rekao mu da mi je idol još otkad sam bio klinac. Protiv Juventusa mi je uvijek bilo jako teško igrati pa je i to razlog dolaska, sada smo na istoj strani. Dat ću sve od sebe, ne računaju se samo golovi.

24sata.hr