Manchester United odustao od Modrića

Škotski stručnjak se povukao iz utrke nakon što su Spursi navodno zatražili 45 milijuna eura odštete. Ferguson iznimno cijeni hrvatskog veznjaka, ali smatra kako je to ipak preveliki financijski zahtjev.

United je ovoga ljeta kupio jednog veznjaka, Shinjia Kagawu iz Borussie Dortmund za 15 milijuna eura, a kako je Paul Scholes produžio ugovor na još jednu sezonu, Ferguson ne mora žuriti s kupovinom igrača sredine terena.

Prema vijestima koje stižu s Otoka u 'lovu' na Modrića ostali su Real Madrid, Chelsea i Paris Saint-Germain, a kao novi klub spominje se ruski Anži iz Mahačkale. Nizozemski trener Guus Hiddink ima velike ambicije za novu sezonu i od vlasnika dagestanskog kluba Sulejmana Kerimova zatražio je jednog vrhunskog igrača sredine, a navodno je Modrić na prvom mjestu Hiddinkove liste želja.

Modrić ne krije kako bi karijeru želio nastaviti u redovima 'Kraljevskog kluba', no pitanje je jesu li Španjolci spremni platiti oko 40 milijuna eura. Real nudi nešto 'keša', Ricarda Carvalha, te Nurija Sahina. Međutim, Tottenhamov predsjednika Daniela Levyja ne želi samo tako pustiti svog ponajboljeg igrača s White Hart Lanea i inzistira na novcima.

Fena