Manchester United nudi Ibrahimoviću 43.000 eura dnevno!

Zlatan Ibrahimović, Zlatan Ibrahimović, pismo, Zlatan Ibrahimović, Hajrudin Šuman, Zlatan Ibrahimović, brat, Zlatan Ibrahimović, Manchester United, Zlatan Ibrahimović, Manchester United, Zlatan Ibrahimović, Manchester United, Zlatan Ibrahimović, Los Angeles Galaxy, dječački san
Kako se navodi, potpredsjednik Junajteda Ed Vudvord osobno radi na prelasku sjajnog Šveđanina, a jako oružje imati će u tome što Ibrahimović ima veliku želju da se dokaže i u Premijer ligi.

Zlatan je ranije najavio da napušta PSG u lipnju, kada mu ističe ugovor, a za njegove usluge zainteresovani su još Chelsea i klubovi iz SAD i Kine, odakle je dobio senzacionalnu ponudu od 75 milijuna eura po sezoni.

United je prijeko potrebno pojačanje u napadu, nakon što je postigao samo 38 golova na dosadašnjih 30 mečeva u Premijer ligi, a Ibrahimovićev dolazak bi sigurno riješio taj problem.

Ponuda koja se spominje nije nimalo naivna. Dvogodišnji ugovor na 24 milijuna funti znači milijun funti mjesečno. Prevedeno u euro, to je 1.280.000 za mjesec dana, odnosno to znači da bi 43.000 eura bila dnevna plaća Zlatana Ibrahimovića.