Manchester United nudi 50 milijuna eura za Modrića!

Luka Modrić, Chelsea, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić

Početkom ovog tjedna objavljena je uznemirujuća vijest za sve navijače Manchester Uniteda. Slavni klub dužan je nevjerojatnih 900 milijuna eura, pa je stari lisac Sir Alex Ferguson pribjegao alternativnim načinima dovođenja pojačanja.

Po pisanju engleskih medija, Ferguson je Tottenhamu spreman ponuditi čak tri igrača za Luku Modrića, a njihova ukupna tržišna vrijednost premašuje nevjerojatnih 50 milijuna eura.

U paketu bi, navodno, trebala biti ponuđena tri veznjaka - Michael Carrick, Brazilac Anderson i Tomasz Kuszczak. Carrick na nogometnom tržištu trenutno vrijedi nešto više od 25 milijuna eura, Anderson oko 22, a Kuszak 4. Već i na prvi pogled je jasno da bi Tottenham u ovoj razmjeni na papiru zaradio oko 25 milijuna eura, koliko je trenutno realna vrijednost ponajboljeg igrača Hrvatske.

No, sve su to brojke na papiru. U ovom trenutku Modrić predstavlja nogometni kapital od kojeg Tottenham u budućnosti može samo zaraditi, pa sumnjamo da bi čak i ovakva ponuda natjerala Luku i Harryja Redknapa da ozbiljno razmisle o Manchester Unitedu uz postojeći, tek potpisani ugovor.

Net.hr