Man. United nudi za Modrića 35 milijuna eura

Praktički godinu dana se već piše kako Manchester United silno želi Modrića, a sada se pojavila vijest kako je on prva želja ljetnog prijelaznog roka te da je Ferguson spreman platiti 35 milijuna eura, piše tportal.hr.
Trener Tottenhama Harry Redknapp uskoro bi mogao imati velike glavobolje kako zadržati svog najbolje igrača Luku Modrića. Dok su se dosad razni klubovi 'skriveno' spominjali kako interesenti za člana hrvatske reprezentacije, ime Manchester Uniteda već duže vrijeme se glasno spominje kao buduće odredište Luke Modrića.

Već nekoliko puta se pojavila vijest da je Alex Ferguson zaljubljen u Luku Modrića i u njemu vidi igrača koji će dodat poseban 'začin' igri 'crvenih đavola'. Prošlo ljeto je bilo spomena kako postoji mogućnost da Modrić preseli na Old Trafford, a sada su se engleski mediji raspisali kako Ferugoson i United hrvatskog reprezentativca žele bez obzira na sve. Barata se kako su spremni dati čak 35 milijuna eura, a cijeli posao trebao bi se realizirati narednog ljeta.