Maminjo divljao, razbijao i psovao igrače

Zdravko Mamić, Dinamo, braća mamić, Dinamo, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, mamić, Eduardo da Silva, gadafi, HNS, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, GNK Dinamo, BBB Dinamo, Hrvoje Maleš, Zdravko Mamić, Dinamo, zadar, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, BBB, Dinamo, kaznena prijava, Zdravko Mamić, Domagoj Vida, Dinamo, nogomet, Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, omalovažavanje, vrijeđati, sramotiti, klevetati, Zdravko Mamić, klevetanje , Zdravko Mamić,  Ivica Crnić, odvjetnik

Što je, je... vam ma..., igrajte, kako se to ponašate, je... vam ma...! - tako je počelo obraćanje Zdravka Mamića, izvršnog dopredsjednika Dinama, igračima uoči posljednjeg treninga prije utakmice protiv Karlovca piše Sportplus. U svlačionicu je upravo ušao trenutni trener Sreten Ćuk, a igrači su šutili. To je bio novi okidač za Maminja.

- Dobar dan recite! Morate reći kad ulazi trener! Kad je Jurčić bio trener svi ste pozdravljali, a sad nitko, sram vas bilo! - vrištao je Mamić i lupio po zidu svlačionice od čega je pukla i pločica pa je nastavio:
- Ja ću se maknuti iz kluba i ostaviti vam punu blagajnu. Vi si sami izaberite predsjednika, odbor i plaće koje želite. Kakva ste vi momčad, ne možete stajati nakon pola sata na terenu. Rukavina zabije gol u Varaždinu, a nitko od vas mu ne čestita! Sramota! Ajde sad, lijepo, jedan po jedan do Rukavine i čestitajte mu! - naredio je Zdravko, a igrači su stali u red i pružali ruke, Butina je zastao, a Mamić je ispalio:
- Što je Bućo? Ajde, stisni i ti ruku čovjeku!

Još se nekoliko puta izderao 'ovo je pakao' i poručio im da želi da počnu igrati nogomet. 'Motivacijski' govor je toliko djelovao na igrače da su neki pali u nesvijest, piše Sportplus. Ilija Sivonjić se srušio pri izlasku iz svlačionice. Sivi protiv Karlovca preventive radi nije bio ni na tribini, a nikako nije dobar znak za Iliju s obzirom da se i prije dvije godine srušio za vrijeme jednog intervjua. Tad je to objasnio glađu. 'Modri' nogometaši su do 74. minute gubili protiv Karlovca, ali su uspjeli pobijediti. Kakav bi tek nastup Maminjo imao da su izgubili...

izvor: Leo Čerina 24sata.hr