Mamić završio na policiji nakon što se i on sukobio sa zaštitarima

Zdravko Mamić, Dinamo, braća mamić, Dinamo, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, mamić, Eduardo da Silva, gadafi, HNS, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, GNK Dinamo, BBB Dinamo, Hrvoje Maleš, Zdravko Mamić, Dinamo, zadar, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, BBB, Dinamo, kaznena prijava, Zdravko Mamić, Domagoj Vida, Dinamo, nogomet, Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, omalovažavanje, vrijeđati, sramotiti, klevetati, Zdravko Mamić, klevetanje , Zdravko Mamić,  Ivica Crnić, odvjetnik

Ispod maksimirskih tribina u srijedu navečer se skandiralo i Zdravku Mamiću, veća skupina Dinamovih navijača znala je kome također treba zahvaliti za skori plasman u Ligu prvaka!

A dodatni razlog za ovacije Mamiću navijači su imali i u spoznaji da je emotivni Dinamov izvršni predsjednik u jednom trenutku branio nekolicinu navijača, koje su zaštitari i policija željeli privesti nakon što su utrčali u teren poslije utakmice (što nisu smjeli), piše vecernji.hr.

Mamić je energično utrčao među njih i počeo ih odvajati, pa su na kraju navijači bili pušteni, a Mamić je odmah zaradio ovacije, premda nekima od navijača nije baš bilo drago što se za njih zauzeo. Zna se da Dinamov šef nije baš omiljen kod svih navijačkih frakcija u Zagrebu...

Na kraju, Zdravko Mamić završio je u policijskoj postaji gdje je morao dati izjavu o ovome incidentu, a ondje je proveo i noć. Zbog toga se oglasio priopćenjem.

- Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovara osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje. Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sam sam došao do policijske postaje da obavim obavijesni razgovor. Ponovno ističem kako je daljnji tijek događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu. Nevjerojatno je da izvršni presjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52-godine i nema nikakav dosje provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz - navodi Zdravko Mamić.