Mamić poručio: Ne možete me istjerati iz Dinama

Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Đuro Sessa, GNK Dinamo Zagreb, Zdravko Mamić, sud bih, neizručenje, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, optužnica, Zdravko Mamić, Dinamo, žepče, mamić, suđenje, Vrhovni sud

Zdravko Mamić nedostupan je za javnost posljednjih nekoliko mjeseci, ali je iznimku napravio na obilježavanju 100. godišnjice nogometnog Kluba Žepče kada je razgovarao s okupljenim novinarima.

„Ne mogu istjerati Zdravka Mamića iz Dinama“, kazao je Mamić za Radio postaju Žepče.

On je dopratio ekipu Dinama u Žepče gdje se igrala prijateljska utakmica povodom obilježavanja godišnjice kluba, prenosi pogled.ba.

Također, Mamić je komentirao Dinamovu igru u Europi ove godine te naglasio kako je vrijeme od kada je trener Nenad Bjelica na klupi Dinama najbolje u povijesti kluba što se i vidi prema njihovim rezultatima.

„Bolje se osjećam u Bosni i Hercegovini nego u mojoj matičnoj državi Hrvatskoj. Ovdje su me ljudi prihvatili otvorenog srca te se silno trude biti gostoljubivi i dobri domaćini“, naglasio je Mamić.

Ovim izjavama Mamić je prekinuo višemjesečnu medijsku šutnju i naglasio kako on i Dinamo, prema njegovu mišljenju, imaju neraskidivu vezu koja će se nastaviti i u budućnosti.