Mamić otjerao Rukavinu iz Dinama

Zoran Mamić, Dinamo, ante rukavina, Alexandre Silva Cleyton, prekid suradnje
'Modri su, naime, u svoje redove doveli brazilskog veznjaka zvanog Alexandre Silva Cleyton, od kojeg se očekuje da bude zamjena za nedavno najurenog Sammira.

S druge strane, Sammirovu sudbinu doživio je Ante Rukavina koji će se sutra vratiti u Zagreb s priprema u Turskoj. Njemu je trener Zoran Mamić poručio da slobodno može potražiti novu sredinu.

- Ante je s nama proveo tri i pol godine. U tom razdoblju bilo je i lijepih trenutaka, a sad mu želimo puno sreće u nastavku karijere, poručio je Zoran Mamić iz Antalyje, nakon što je sad već bivšem napadaču Dinama objasnio da mu više nije potreban.

Razloge za naprasni prekid suradnje znaju samo odgovorni iz Maksimirske 128 i Rukavina koji je, uzgred rečeno, odigrao prvo poluvrijeme ogleda s Zürichom. Nije naodmet napomenuti da je na toj utakmici Mamićev gnjev na sebe navukao Junior Fernandes, i to zbog nonšalantnog pristupa.

Novi "mozak modrog ansambla" stigao je do Maksimirske 128 na temelju preporuke Roberta Prosinečkog, koji mu je prošle godine bio trener u turskom Kayserisporu. Cleyton će 8. ožujka proslaviti 31. rođendan, a u Europi igra već jedanaest godina.

- On je igrač kakav nam je potreban. Ima iskustvo i potez, sjajno razigrava momčad i svojim proigravanjima gura suigrače u prilike. Jako smo sretni što je stigao među nas. Odmah ćemo ga uključiti u rad, a uvjeren sam da će se vrlo brzo uklopiti u momčad, rekao je Zoran Mamić, uz napomenu da će ugovor biti potpisan do ljeta 2016. godine.

glasistre.hr