Mamić: 'Na zimu krećem u slaganje mega-momčadi, najboljeg Dinama u povijesti!'

Htio sam vas izbjeći, ali nisam uspio - nasmijao se. Dobro je izgledao za nekoga kome su, prema vlastitim riječima, nosili tablete za smirenje tijekom utakmice.

- Ne želim uzeti naslovnu ulogu. Ovo je večer Ante Čačića i igrača kojima skidam kapu do poda. Imali su krvavi put i napravili su posao. Hvala im u ime kluba, svih navijača Dinama i građana Zagreba - sipao je zahvale Zdravko Mamić. Nakon utakmice su ga uzele emocije. Sjetio se svih. I prijatelja, ali i opozicije koja je već dugo trn u oku vladajućim strukturama Maksimira.

- Pozivam i one koje nas ne vole. Doći će taj dan kada ću otići iz Dinama. Prepoznat ću to sam i neka se još malo strpe. To će doći pod normalnim okolnostima i dogovorom. Mi želimo sve navijače. I huligane i divljake. Ajmo malo sada bez imeprativa. Ajmo slaviti i uživati. Nismo vas iznevjerili sedam godina, nećemo niti ovu osmu - pružio je Zdravko Mamić ruku pomirenja.

Na koncu je ponovio kako na zimu radi novu momčad koja će i treći puta napasti Ligu prvaka.

- Mi smo sad u sitaciji da na zimu stvorimo mega-momčad! Najbolju koja je ikad bila u Maksimiru! Ali idemo sad uživati u Ligi prvaka, sad više nemamo nikakvih imperativa.

Izvor: jutarnji list