FOTO  Malonogometni Božićno-Novogodišnji turnir u Čapljini

malonogometni turnir, Božićni turnir

Foto: hercegovina.info

Mlade čapljinske mažoretkinje(kadeti A i kadeti B) svojim su posebno pripremljenim koreografijama i nastupom otvorile veliki malonogometni Božićno-Novogodišnji turnir u Čapljini kojeg pod pokroviteljstvom Ureda načelnika Općine Čapljina organizira Sportski Savez Općine Čapljina.

Na turniru sudjeluje čak 40 ekipa pa će se u prvom kolu igrati 20 utakmica a onda će se pristupiti pretkolu kako bi se dobili sudionici 1/16 finala ovog turnira. Uz nastup čapljinskih mažoretkinja na otvaranju se turnira u ime domaćina i organizatora obratio Dalibor Ilić, tajnik Sportskog Saveza Općine Čapljina koji je svim sudionicima turnira poželio dosta uspjeha i poručio neka pobjedi najbolji te da igra bude fer i korektna.

U prvoj utakmici turnira ekipa Caffe FONTANA Čapljina s visokih je 5:0 slavila protiv ekipe W Win iz Širokog Brijega. Na poluvremenu je bilo 0:0 a onda je drugom poluvremenu FONTANA u samo pet minuta postigla četiri pogotka i tako riješila utakmicu. Za ekipu Caffe FONTANA Čapljina pogotke su postigli Mršo(2), Kozarić, Nikše i Marković.

U drugoj utakmici prve večeri turnira ekipa Udruga nositelja ratnih odličja HVO HR HB je nakon šesteraca bila bolja od ekipe Taxi ORANGE Čapljina. Utakmica je završila 0:0 a spretniji u izvođenju šesteraca bili su igrači ekipe Udruga nositelja ratnih odličja HVO HR HB