FOTO/VIDEO  Mali Plemići odlično startali na 6. Ljetnom kupu u Sarajevu

ljetni kup sarajevo

Mali Plemići nastupaju sa više ekipa i u više uzrasnih kategorija.

Jučer su dječaci rođeni 2007. odigrali nekoliko zanimljivih utakmica. Prvu utakmicu HŠK Zrinjski odigrao je protiv ekipe La Paz i slavio visoku pobjedu od 7:0. Nakon La Paza, Zrinjski je slavio i protiv ekipe Etna 3:0. Nakon prvog dana Zrinjski se nalazi na prvom mjestu sa 6 bodova. Danas male Plemiće očekuje također nekoliko zanimljivih utakmica.

Kod 2008. godišta HŠK Zrinjski nastupa sa dvije ekipe. Ekipe Zrinjski bijeli i Zrinjski crveni odigrali su nekoliko utakmica. Zrinjski bijeli su prvo slavili pobjedu od 5:1 protiv UNIS-a, a zatim su zabilježili remi sa Radnikom 1:1. Zrinjski bijeli se nalaze na prvom mjestu sa 4 boda. Zrinjski crveni su jučer odigrali jednu utakmicu i slavili pobjedu od 3:0 nad ekipom Etna. Zrinjski crveni se nalaze na drugom mjestu sa 3 boda, ali i utakmicom manje od prvoplasirane ekipe Bambinosi koja također ima 3 boda.

U 2009. godišta Zrinjski također nastupa sa dvije ekipe. Zrinjski bijeli su u prvoj utakmici slavili protiv ekipe Mlade nade 4:0, a dobili su i UNIS sa 2:1. Zrinjski crveni su jučer odigrali jednu utakmicu protiv sarajevskog Sportinga i slavili pobjedu od 3:2. Zrinjski bijeli se nalaze na drugom mjestu sa skupljenih 6 bodova. Na prvom mjestu se nalazi ekipa sarajevskog Sportinga sa 9 bodova koja ima i utakmicu više od malih Plemića. Zrinjski crveni se nalaze na prvom mjestu sa 3 boda, ali i utakmicom manje od svojih protivnika u skupini.

HERCEGOVINA.info