Maletić, Janković i Nikolić potpisali nove ugovore sa Veležom

28.06.2015

Unatoč prvom danu vikenda, u Veležu se radilo punom parom. Nakon nedavno završene Skupštine, novoizabrani UO zajedno sa administracijom Veleža vrijedno radi da što prije kompletira igrački kadar pred ulazak u završnu fazu priprema.

Rezultat tog rada se na najbolji način materijalizirao danas kada su za Velež nove ugovore potpisala tri ponajbolja igrača iz prošle sezone koja su činila okosnicu ekipe. Riječ je o Darki Maletiću, Dejanu Jankoviću i Marku Nikoliću.

Darko Maletić (34), iskusni bek Veleža je jedan od nogometaša koji je svojim iskustvom predstavljao pokretački „motor" momčadi. O njegovoj predanosti kao i profesionalizmu dovoljno govori laskava nagrada za najboljeg igrača dodijeljena od strane navijača. Uz sve to, pripala mu je čast da u Gradačcu nosi kapetansku traku. Nastavak njegovog angažmana u Veležu će svakako značiti dodatni kvalitet za klub. Dejan Janković (29) i Marko Nikolić (26), pouzdani igrači sredine terena su tijeko cijele polusezone bili standardni prvotimci. Janković je u 22 utakmice postigao 4 gola dok je Nikolić igrajući na mjestu zadnjeg veznog skupio 24 nastupa. Od obojice igrača se i u narednoj sezoni očekuje da svojim iskustvom i znanjem pomognu Veležu u borbi za što bolji plasman. Sva trojica igrača su potpisala jednogodišnje ugovore, piše fkvelez.ba. 

loading...