Maleš u Dnevniku: Pogledajte, na stolu imam ugovor o transferu Šimunića

Josip Šimunić, Hrvoje Maleš, Hajduk, HNL, afera, Vlatko Marković, Zoran Mamić, Hrvoje Maleš, Željko Jovanović, Hrvoje Maleš, Hajduk, odlazak, Hrvoje Maleš, Hajduk
...kako to UEFA i nalaže, a ovdje na stolu imam ugovor o transferu Joea Šimunića u Hajduk koji je potpisan 23. kolovoza - istaknuo je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš gostujući na HRT-u u Dnevniku 3.

Osim toga Maleš je kameri pokazao i ugovor kojim njemački bundesligaš raskida suradnju s trenutačno najpoželjnijim hrvatskim reprezentativcem.

- Šimunića golica prelazak u klub koji šest godina nije bio prvak - dodao je predsjednik "bijelih".

Istovremeno pak poručuje kako ne može sa 100-postotnom sigurnošću potvrditi kako je Šimunić igrač Hajduka. Razlog?

- Dinamova strana minira prelazak, no u ugovoru koji su odvjetnik i predsjednik Hoffenheima poslali Hajduku, u točci 1. stoji kako Joe postaje igrač Hajduka - objasnio je Maleš.

Direktan je bio i na pitanje voditelja jesu li primjedbe na suđenje samo izgovor za lošiju bodovnu "sliku".

- Nama ne treba izgovor, vodimo se činjenicama. U šest odigranih utakmica nisu nam svirana četiri jedanaesterca. To je upravo taj zaostatak od pet bodova što je plod zagrebačke i HNS-ove režije. Mi smo tu žrtve - poručio je predsjednik Hajduka u Dnevniku 3.

Podvukao je odgovorom izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću koji ga je na današnjoj pressici nazvao nesposobnjakovićem.

- Da zaista jesam nesposoban, Mamić bi bio sretan. Time bi bio siguran da će zaista u sljedećih deset godina biti prvak, piše dalmacijanews.