Maglica poručio Mamiću: "Znate li vi koliko je ljepše zabiti gol na Poljudu i kad ga imate s kim proslaviti?

maglica
"Jači samo nego prošle sezone! Otišli su nam Pašalić i Andrijašević, ali doveli smo neke igrače. Gotal je već pokazao da je jako dobar, vjerujem da će se takvima pokazati Milevski i Mezga. Nemojte zaboraviti da nam se vratio Caktaš, kojega dugo nije bilo i već je počeo igrati na vrhunskoj razini. Kad smo u punom sastavu, mislim da smo stvarno bolji nego lani, iako bih ja volio da je i Pašalić s nama.", rekao je Maglica koji je bio strijelac u dvoboju protiv Šahtera na Poljudu.

Nakon nekoliko dobrih partija u bijelom dresu počele su priče o njegovom odlasku:

"Ja ne znam za ništa, nisam čuo da je u klub došla nekakva službena ponuda. Ponovit ću da bih volio igrati u Bundesligi, tamo je svaki klub dobar i svatko svakoga može pobijediti. Ne opterećujem se prodajom, meni u Hajduku ništa ne fali. Split je kao grad za mene vrh."

Najveće ovogodišnje iznenađenje na Poljudu je Sandro Gotal, za njega Maglica ima samo riječi hvale.

"Odličan je, udara i bori se, baš kao i ja. Dobro je da ga je krenuo gol, to je važno. S njim se izvanredno razumijem, znam sve njegove kretnje. Kad imam loptu, ne moram pogledati da bih znao gdje se on nalazi ili gdje će biti. Prije sam se u igri najbolje slagao s Andrijaševićem."

Splitsku publiku oduševio je i mladi Nikola Vlašić.

"Slažem se sa Sušićem, ni ja nisam vidio tako dobrog igrača u njegovoj dobi. On je jači u duelu od 80 posto igrača u HNL-u! Što će tek biti za dvije godine ili za pet? Bit će čudo od igrača. Nikola je prije svega normalan dečko i kao takvog ga nije teško prihvatiti. Naročito kad radi sve što trener od njega traži. Naravno, nema povlastica, kao najmlađi zna se što mora raditi, svi smo to prošli."

Maglica je u Hajduk stigao na početku prošle sezone. Iako ga je na Maksimir htio dovesti i Zdravko Mamić, Anton je izričito htio na Poljud. Zašto?

"Znate li vi koliko je ljepše zabiti gol na Poljudu i kad ga imate s kim proslaviti? To je vrh vrhova, onih nekoliko sekundi dok trčiš prema navijačima", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.