Maestralan, briljantan i spektakularan: Luka Modrić je najbolji igrač najveće utakmice na svijetu

Luka Modrić, Real Madrid
Hrvatski veznjak u izvještajima španjolskih medija izabran je za najboljeg igrača najvećeg derbija na svijetu koji je završio bez pobjednika (1:1) i uvjerljivo najbolji Realov igrač na Camp Nou.

"Hrvat je bio okosnica Reala. Ukrao je loptu gotovo svakom igraču Barcelone, uključujući i Lea Messija. Besprijekorno je čitao igru suparnika i vodio igru svoje momčadi. Pored toga, asistirao je za jedini gol Reala", dodaju Katalonci.

"Vrhunska predstava Luke Modrića"

I katalonski Sport Modrića izdvaja kao najboljeg igrača vodeće momčadi Primere.

"Na početku je više pozornosti obraćao na čuvanje Messija kojeg je jedini mogao zaustaviti, ali je kasnije počeo i razvijati igru Reala. Za kraj vrhunske predstave upisao je i asistenciju."

"Najbolji igrač El Clasica odigrao je spektakularno"

"Spektakularno", opisuje Mundo Deportivo igru Luke Modrića.

"Najbolji igrač El Clasica. Pazio je na sve, oduzeo toliko mnogo lopti i vodio igru Reala.
Dominirao je i nastup završio asistencijom za gol."

"Zasjenio je sve na travnjaku"

Britanski Daily Mail navodi kako je Luka Modrić zasjenio sve ostale zvijezde El Clasica, a ESPN da je dobio bitku na sredini terena.

"Majstorska utakmica Modrića koji je imao 36 točnih od 37 dodavanja i koji je samo u prvom dijelu oduzeo 10 lopti Barceloni. Do 90. minute izgledalo je da će takav nastup Modrića biti uzaludan, ali je tada njegov ubačaj u mrežu pospremio Ramos", piše ESPN.

"Plesao je po terenu i bio noćna mora za suparnike"

"Modrić je bio noćna mora za suparnike koji su ga vidjeli kako se pojavljuje posvuda. Vrhunska partija u defenzivi i nevjerojatno igra s loptom u nogama. Plesao je po terenu", opisuje njegovu igru El Pais.

Zaludio je i društvene mreže

"Bio je svugdje. Bio je bolji od svih ostalih igrača zajedno", "Još je samo trebao stati na gol", "Modrić nije klasa, on je školski sustav", "Luka je gospodar sredine terena", "Jedini čarobnjak koji je istrčao na Camp Nou"", samo su neki od komentara na društvenim mrežama nakon veličanstvene predstave kapetana hrvatske reprezentacije.

index.hr