Madrid se sve više trese: 'Luka Modrić već je donio odluku!'

Priča vezana uz eventualni odlazak Luke Modrića u Inter i dalje puni novinske stupce u Italiji i Španjolski.

Iz sata u sat pojavljuju se nove informacije koje su uglavnom u suprotnosti.

- Modrić ostaje u Realu, cijela ova priča oko Intera je najobičnija glupost. Real ne želi da on ode, a koliko ja znam, ni Luka nije za tu opciju, rekao je izvor iz kluba jučer.

No, španjolski As tvrdi drugačije. Prema njihovu pisanju Luka je navodno već donio odluku i pokušat će nagovoriti Florentina Pereza da ga pusti u Inter.

U članku se navodi da je hrvatskom reprezentativcu potreban novi izazov u karijeri te da se želi priključiti trojici sunarodnjaka - Perišiću, Brozoviću i Vrsaljku. Talijanski mediji već navode i brojke koje bi trebale biti uključene u cijeli posao. Pa se tako piše da će Inter jednogodišnju posudbu platiti 15 milijuna eura, da bi ga zatim na kraju sezone otkupio za dodatnih 25 milijuna eura. Isto tako, spominje se da bi mu godišnja plaća u Interu mogla doseći 11,5 milijuna eura.

I tako svaka strana piše svoju priču, a istina je samo jedna - sljedeći tjedan održat će se sastanak između Modrića i klupskog predsjednika Pereza nakon kojega će se znati sve. Real mu priprema bolji ugovor prema kojem bi se po plaći izjednačio s Ramosom, a iznad bi bio samo Gareth Bale.

Vecernji list

Tagovi: Luka Modrić
04.08.2018 u 11:26