Luka Modrić: Želim ostati u Madridu

Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Liverpool
Real Madrid polako podiže formu i izgleda sve bolje, a za pobjedu protiv Barcelone morat će biti u pravom izdanju. Luka Modrić vjeruje kako uz pomoć navijača Real može do dobrog rezultata.

"U dobroj smo formi, spremni smo za Barcelonu i želimo to iskoristiti kako bi odigrali dobru utakmicu. Nadamo se pobjedi i da ćemo im se tako barem malo približiti na ljestvici. Moramo biti jako oprezni, ne smijemo im ostaviti niti malo prostora jer imaju igrače koji to znaju iskoristiti i mogu te kazniti."

"Ne sumnjam u veliku podršku s tribina. Navijači su uvijek uz nas i daju nam podršku i siguran sam da će ponovno stvoriti fantastično ozračje."

Ono što je već ranije istaknuo, samo je potvrdio. Želja mu je ostati u Real Madridu do kraja karijere.

"Dolazak u Real Madrid za mene je bio ispunjenje sna. Malo je onih koji su dočekali mirovinu u ovom klubu, ali vidjet ćemo kako će se sve odvijati. Moja želja je ostati ovdje do kraja karijere, ali stvari u nogometu mijenjaju se jako brzo."/Hina/