Luka Modrić: To me najviše boli, nismo to smjeli dopustiti

Luka Modrić, Luka Modrić, Dejan Lovren, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, inter, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Vatreni, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Fra Karlo Lovrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Vatreni, zlatna lopta, Luka Modrić, Luka Modrić, zlatna lopta
Iako je Kramarić zabio, Kane i Lingard uništili su ideju s kojom je Zlatko Dalić doputovao u London. Englezi su tako došli na svoje, uzvratili su za poraz sa Svjetskog prvenstva u Rusiji i Hrvatsku poslali iz Lige A u Ligi nacija, u nižu B.

- Vrlo teška utakmica, u prvih dvadesetak minuta nismo bili dobro. Možda je to posljedica umora od susreta dva i pol dana ranije. Tek kada nas je ‘probilo', počeli smo igrati bolje, od 25. minute i potom smo bili puno bolja momčad. Kod 1:0 smo imali šansu riješiti dvoboj u našu koristi, nažalost nismo zabili drugi pogodak i onda primimo pogotke iz prekida. To je ono što najviše boli u ovom porazu, to da smo na takav način dobili pogotke. Da smo ih primili iz igre, iz onih šansi koje smo imali OK, ne možeš ništa reći, ali ovako iz prekida... Možemo biti ponosni i sretni kako smo odigrali ovu utakmicu, bez obzira na poraz. Čekamo skupinu koja će nas dopasti za Euro - istaknuo je Luka Modrić.

Kvalifikacije su naravno najvažnije, no još čekamo potvrdu hoće li Hrvatska biti nositelj.

- Koju god skupinu dobijemo, nemamo se razloga nikoga plašiti. Pokazali smo da se imamo snage suprotstaviti svakom protivniku, da nitko nije nadmoćniji od nas. To smo demonstrirali i u prošloj utakmici sa Španjolskom, i u ovoj s Engleskom. Tko nas god dopadne moramo se plasirati na Europsko prvenstvo. Imamo super momčad i siguran sam da ćemo se još poboljšati - istaknuo je Luka.

Naš je kapetan pričao i o novim igračima, Vlašiću i Brekalu.

- Super sam zadovoljan, pokazali su da su s pravom među nama. Na njih se može računati, donijeli su nam novu energiju, to je ono što reprezentaciji treba, bit će velika snaga u budućnosti.

Osvrnuo se na kraj sjajne nogometne godine koju ćemo dugo pamtiti.

- Zaista je sjajna. Rekao sam i nakon Španjolaca, bez obzira kako završi ogled s Engleskom, ništa neće promijeniti fenomenalnu godinu. Iako je šteta što nismo izvukli bolji rezultat i pobijedili.

Ostaje pričekati hoće li dobiti Zlatnu loptu.

- Počašćen sam što sam uopće u konkurenciji za tu nagradu. Sezona mi je bila fenomenalna, kako kolektivno, tako i individualno. Što god bude ništa neće promijeniti na mojoj sezoni.

Vecernji.ba