Luka Modrić se definitivno vraća za El Clasico!

Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, povratak, Rafael  Benitez, Luka Modrić, Španjolska Marca, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid
Talijan je nakon toga klupskim liječnicima zadao novi zadatak, osposobiti ga da bude u vrhunskom izdanju za El Clasico.

Veliki derbi protiv Barcelone u Primeri na Camp Nou na rasporedu je 22. ožujka, a As navodi kako je potpuni Modrićev oporavak za tu utakmicu glavni klupski prioritet.

Proces povratka hrvatskog veznjaka u natjecateljsku formu bit će polagan, a iako se ne isključuje njegov nastup u utakmicama protiv Villarreala (1. ožujka) i Athletic Bilbaa (7. ožujka), puno je Realnije očekivati njegov povratnički nastup u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea 10. ožujka, navodi španjolski dnevnik.

Bez Modrića u svojim redovima Real je upisao 16 pobjeda, tri poraza i jedan remi, uz gol-razliku 47-15. Ali Kraljevski klub je djelovao puno ranjivije, a zaliha na vrhu ljestvice španjolskog prvenstva ispred Barcelone spala je tek na jedan bod.

Ancelotti je itekako dobro svjestan Modrićeve uloge u svojoj momčadi i njegove važnosti i stoga mu se nakon njegovog povratka treninzima nije mogao sakriti osmijeh na licu.

Sportski.net