Luka Modrić pomeo konkurenciju u Realu i osvanuo kao siguran starter

Tako barem tvrdi madridska sjena, list Marca, koji je najupućeniji u klupska zbivanja. Srce veznog reda je Modrićevo, u to nema sumnje.

Madriđani koji su, osim trenera Mourinha, izgubili od bitnijih igrača samo Higuaina, jer su se Callejon, Albiol i Carvalho teško mogli smatrati standardnima, barem u Mourinhovoj eri, kao pojačanja doveli su Isca, Carvajala, Illaramendija... I premda su svi na pripremnim utakmicama uspjeli pokazati zašto ih je doveo veliki Real, teško će za ikoga biti mjesta u startnoj postavi. Bez obzira što Marca piše.

Čak tri nova igrača osvanula su tako u početnoj 'ideologiji' tog lista. I dok je Modrićevo mjesto vjerojatno neupitno, sumnjamo da će Carvajal biti u prednosti nad Arbeloom, kao i da će Khedira ustupiti svoje mjesto neiskusnom Casemiru. Ozlijeda Xabija Alonsa, koji će propustiti početni dio sezone, otvorila je mjesto jednome srećkoviću, jer Xabija iz sastava ne bi istisnuo niti Redondo, vjerojatno jedan od najboljih defanzivnih veznih Reala svih vremena.

Cristiano Ronaldo igrat će u napadu, ali malo povučenije od Karima Benzeme koji je odlaskom Higuaina u Napoli dobio sigurnu poziciju u napadu. Isco, koji je oduševio španjolske medije, gura iz sastava Di Mariju i šalje Ozila na desnu stranu veznog reda. Kake opet nema niti u tragovima...

Modrićev ulazak u početni sastav bit će i jasan znak Chelseau i Manchesteru da prestanu pogledavati prema njemu jer on iz Reala ne ide nikamo.

Pitanje je samo što će biti kad dođe Bale. A doći će. Ove godine ili sljedeće.

Prvih 11 Reala po Marci (4-4-1-1):

Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Casemiro, Modrić, Ozil, Isco - Ronaldo - Benzema.

Dnevno.hr