Luka Modrić: Ovo je jedan od najboljih golova moje karijere

luka modrić

Nakon što su ga nahvalili španjolski mediji i Realov trener Zinedine Zidane, oglasio se i sam Modrić, izrazivši zadovoljstvo pogotkom i pobjedom kojim su Madriđani ostali u utrci za naslovom. Istina, vodeća Barcelona im bježi četiri boda i odigrala je utakmicu manje, ali do kraja prvenstva je ostalo još 15 kola, piše sportski.net.

Trenerov savjet

"Siguran sam da je ovo jedan od mojih najboljih golova i još se pokazao odlučujućim. Iznimno sam sretan i postignutim golom i igrom cijele momčadi. Trener mi je rekao prije utakmice da trebam više pucati i na kraju sam zabio. Imali smo uspona i padova, mučili smo se, ali na kraju smo pobijedili i to je najvažnije", prenosi Modrićevu izjavu Realova službena stranica.

U četiri prethodne utakmice pod Zidaneom Real je postigao ukupno 17 golova, ali u nedjelju je imao dosta problema s realizacijom.

"Ne možeš očekivati da ćeš u svakoj utakmici postići puno golova, nogomet nije takav. Pokazali smo karakter i kreirali mnoštvo čistih prilika, ali nismo zabili i u tome je razlika. No, postići dva gola u gostima je vrlo dobar učinak. Imamo puno prostora za napredak i u obrani i u napadu, ali fizički smo jači i siguran sam da ćemo igrati bolje u nadolazećim utakmicama", dodao je 30-godišnji veznjak.

Najbolja forma karijere?

Modrić je nekoliko posljednjih utakmica odigrao na iznimno visokoj razini, što je dio španjolskih novinara nagnalo da ustanove kako igra u formi života.

"Ne znam jesam li u najboljoj formi svoje karijere, ali u svakoj utakmici dajem najbolje od sebe, osjećam se vrlo dobro i u znatno sam boljem fizičkom stanju nego na početku sezone. To dovodi do stvari poput ovih u nedjelju. Ne sugeriram uopće da je stvar u treneru, jednostavno imam takav osjećaj", zaključio je Modrić.