Luka Modrić izabran za najboljeg veznjaka Primere

Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić
Madridski Real odnio je najviše nagrada, samo je Diego Simeone 'pokvario' njihovu potpunu dominaciju. Naime, Cristiano Ronaldo proglašen je najboljim igračem i napadačem lige, Keylor Navas najbolji je vratar, Marcelo najbolji branič, a kao što smo već napisali, Luka Modrić najbolji veznjak lige. Diego Simeone iz Atletica izabran je za najboljeg trenera.
Hrvatski reprezentativac i dirigent madridskog Reala slavio je u konkurenciji Andresa Inieste i Sergija Busquetsa iz Barcelone.

"Jako sam sretan zbog ove nagrade, posebno jer je konkurencija iznimno jaka. Ako bih morao izdvojiti nekog od protivnika, onda bi to bio Iniesta kojeg iznimno cijenim", rekao je Modrić na dodjeli nagrade.

Luka je u svojoj karijeri osvojio pregršt individualnih nagrada, bio je Večernjakova nada i igrač godine, bio je najbolji igrač BiH lige i HNL-a, najbolji igrač Tottenhama, u sezoni 2013./14. u idealnoj momčadi Lige prvaka, najbolji veznjak Primere, lani u Uefinoj momčadi godine, a triput zaredom osvojio je i Hrvatski nogometni Oscar.

vecernji list