Luka Modrić: Hvala publici, bio je poseban osjećaj i gušt igrati na Poljudu!

Luka Modrić, Luka Modrić, zlatko dalić, Luka Modrić, zlatna lopta, Luka Modrić, Luka Modrić, najbolja momčad desetljeća

Luka Modrić protiv Mađarske je zabio prvi pogodak Hrvatske u petoj minuti.

- Važna pobjeda, sretni smo zbog nje. To je ono što smo htjeli, mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu. Mogli smo pobijediti i s većom razlikom. Veličanstvena noć za Hrvatsku i nogomet - rekao je Modrić, a zatim se dotakao ovacija koje je doživio.

- Zahvalio bih se publici, bio je poseban osjećaj i gušt igrati na Poljudu. Uživao sam u svakom trenutku, ne samo ja već cijela ekipa. Hvala publici na predivnom ambijentu što su nam priuštili. Ovo je jedan od boljih ambijenata u kojima sam igrao.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Joker fitness

Slijedi Wales?

- Ta nam utakmica može donijeti Euro, toga smo svjesni. Vjerujem da ako ponovimo sličnu igru onda možemo ostvariti pozitivan rezultat.

Kad ćete opet na Poljud?

- Vidjet ćemo. Nadam se što prije. Nikad nije bilo na nama da odlučujemo. Uvijek smo htjeli igrati na Poljudu i u svim drugim gradovima. Vidjet ćemo što će donijeti budućnost. Uživali smo ovdje, napokon smo došli, publika je pokazala da je uz nas.

Kakav je bio osjećaj kod pogotka?

- Htjeli smo igrati visoki presing. Vidio sam da je malo igrač neoprezniji. Uzeo sam loptu i zabio gol, poslije je bilo puno lakše.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod penala ste ustupili loptu Perišiću?

Ivan me pitao, kazao da nikad nije zabio gol s reprezentacijom na Poljudu. S obzirom na rezultat koji je bio, rekao sam mu da puca - zaključio je Modrić.

Dalmatinski portal/Foto Bruno Karadža