Luka Modrić: Hvala Bogu, a i Subašić je obranio tri penala! Mi baš ne možemo bez velike drame'

Hrvatska, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Hrvatska, Hrvatska, Daniela Škegro, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska reprezentacija, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Nepravda, Luka Modrić
Hrvatski maestro ostavio je sve na terenu, a zadnjim atomima snage uputio je u 116. minuti jednu savršenu loptu prema Rebiću koji je izbio sam pred Schmeichela. Naš je napadač obišao je danskog vratara, a kada se spremao gurnuti loptu u prazan gol sleđa ga je oborio Mathias Jorgensen. Argentinac Pitana pokazao je na bijelu točku, ali nešto ranijem slavlju Vatrenih ispriječio se golman slavnog prezimena koji brani udarac Modrića.

"Bio sam siguran da ću ga zabiti. Proučavao sam ga cijelo jutro kako brani penale... ali eto... hvala bogu na kraju smo ih zabijali, a i Suba je obranio tri komada. Jučer nisam htio u najavi govoriti da je ovo utakmica generacije, ali svi smo mi u sebi znali da je ovo biti ili ne biti za nas", prokomentirao je Luka ukratko situaciju koja ga je mogla prometnuti u glavnog tragičara, ali je on nekako na kraju uspio skupiti snage i u raspucavanju nadmudriti Danca i odnijeti konačnu pobjedu.

Jutranji list