Luka Modrić: Hrvatska želja nije bez pokrića

Luka Modrić, Hrvatska, SP Brazil, Luka Modrić, Stipe Pletikosa, Luka Modrić, Real Madrid, Hrvatska zemlja, Vatreni, vatreni Hrvatska, Luka Modrić, Real Madrid, rođendan, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, ozljeda, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, izbor, Real Madrid, Luka Modrić, trening napor, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, povratak, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, dres, prodaja, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, real, Real Madrid, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, knjiga, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Europsko prvenstvo, Europsko prvenstvo 2016, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić

"Sigurno će Meksiko imati veliku podršku svojih navijača, ali vjerujem da im to neće biti posebna prednost. Igrali smo već više puta u takvoj atmosferi i može nam samo biti motiv više da usrećimo svoje navijače. Ne igra se na tribinama, igra se na terenu", naglasio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Modrić je bio dio hrvatske reprezentacije i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, no u osjetno drugačijoj ulozi.

"Teško je uspoređivati, 2006. godine tek sam ušao u reprezentaciju i bio sam među sporednim igračima. Sada sam među glavnim igračima", rekao je.

Optimizma među izabranicima Nike Kovača ne nedostaje.

"Naravno da smo motivirani, pogotovo zato što smo na posljednjem Europskom prvenstvu odigrali jako dobro i nedostajalo nam je malo sreće da prođemo skupinu s kasnijim finalistima. Na ovom Svjetskom prvenstvu želimo korak dalje, ova reprezentacija ima kvalitetu i to može. Sve je na nama, moramo odigrati što bolje i siguran sam da ćemo biti pravi. Vjerujem u pozitivan ishod", kaže Modrić.

Meksikanci će biti itekako visoka prepreka, ali hrvatski nogometaši vjeruju u svoje kvalitete.

"Meksiko je jako dobra momčad, igra izravan nogomet, ali vjerujem da smo i pojedinačno i momčadski bolji od Meksika te da ćemo to i pokazati. Dobro je što moramo igrati na pobjedu, to je jedina opcija. Za sve postoji prvi put, siguran sam da ćemo naći način ne razbraniti njihovog vratara i postići im pogodak. Nije bitno tko će zabiti, bitno je da ostvarimo svoj cilj. Zasigurno ne očekujemo poraz, a naša želja nije bez pokrića. Imamo zašto vjerovati u pobjedu", zaključio je.

hns