Luka Modrić: Bilo bi čudesno kad bismo osvojili svih šest trofeja

Luka Modrić, Hrvatska, SP Brazil, Luka Modrić, Stipe Pletikosa, Luka Modrić, Real Madrid, Hrvatska zemlja, Vatreni, vatreni Hrvatska, Luka Modrić, Real Madrid, rođendan, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, ozljeda, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, izbor, Real Madrid, Luka Modrić, trening napor, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, povratak, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, dres, prodaja, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, real, Real Madrid, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, knjiga, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Europsko prvenstvo, Europsko prvenstvo 2016, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić

,Aktualni europski prvak bit će jedan od favorita i u domaćim natjecanjima i u Ligi prvaka poslije dovođenja Rodrigueza, najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva u Brazilu, te Kroosa, jednog od ključnih igrača Njemačke, svjetskog prvaka.

Luka Modrić bit će i dalje važan kotačić u stroju Carla Ancelottija. U razgovoru za Marcu Modrić je rekao da će pritisak biti malo manji na momčad poslije prošlosezonskog osvajanja desetog europskog naslova.

"Gledao sam Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa na Svjetskom prvenstvu i za mene su njih dvojica bili najbolji pojedinci na turniru. Radi se o sjajnim igračima zbog kojih će naša momčad biti još bolja. Real Madrid je pokazao ambiciju dovođenjem takvih fantastičnih pojačanja. To je sjajna vijest za nas igrače jer želimo igrati s najboljima, ali i za navijače koji žele gledati najbolje igrače."

Real će pokušati otići do kraja u svakom natjecanju, vjeruje Modrić: "Bilo bi čudesno kad bismo osvojili svih šest, no bit će jako teško to i ostvariti. Sudarit ćemo se s nekim jako snažnim momčadima na putu do tog pothvata."

"Pritisak će biti isti kao i uvijek u ovom klubu. Neće biti kao prije osvajanja La Decime, koji je bio ogroman. Sada će to biti pritisak koji uvijek prati Real Madrid zbog povijesti kluba i činjenice da smo aktualni prvaci. No bit će lakše nakon osvajanja desetog naslova. Mislim da je došlo naše vrijeme."

izvor: hrsport.net