Luka Menalo mjesec dana izvan terena!

luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Čelik, luka menalo, luka menalo, HNK Hajduk, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, luka menalo, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, luka menalo, Dejan Čabraja, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, NK Široki Brijeg, luka menalo, Dinamo
...te - kako su potvrdili iz kluba za portal Jabuka.tv - prema svemu sudeći propustit će naredne 3-4 utakmice, kao i predstojeće okupljanje mlade reprezentacije BiH, s obzirom na to da će s travnjaka izbivati otprilike mjesec dana.

Podsjetimo, Menalo je u 17. minuti spomenutoga dvoboja postigao vodeći gol za Širokobriježane, ali je zbog ozljede teren napustio u 17. minuti drugoga poluvremena, a kako se kasnije ispostavilo - ima potres mozga.

On je nakon utakmice završio u bolnici u Mostaru nakon neugodnoga udarca u glavu koji je dobio u ovoj utakmici, a kako se ispostavilo da je riječ o jednoj tako nezgodnoj ozljedi, za Menala slijedi određeno razdoblje mirovanja, što je svakako popriličan udarac po ambicije Širokoga Brijega u tekućoj sezoni.

No, zdravlje igrača je na prvom mjestu te Menalu svakako želimo što brži i uspješniji oporavak.